Lid worden van
Stichting PayDutch

Start mijn aanmelding

We stellen het zeer op prijs dat u overweegt om lid te worden van Stichting PayDutch.
Uw aanvraag is vrijblijvend tot het moment dat u uw lidmaatschapsovereenkomt en betaalcontract ondertekend aan ons retourneert. De door u verstrekte gegevens vallen vanaf het invullen van onderstaande informatie onder de voorwaarden zoals we die in ons Privacy Statement hebben opgenomen.

U ontvangt van ons een email waarin we u om meer informatie gaan vragen. U kunt ons ook mailen via info@paydutch.com o.v.v. aanvraagformulier.