Over
ons

Welkom bij Stichting PayDutch.

Voordat U een contract met ons aangaat, is het belangrijk te weten wie we zijn, wat we doen en waarom we de dingen doen zoals we ze doen. Op onze website kunt U al deze informatie terugvinden.
Onder “Onze werkwijze” treft U een uitgebreide beschrijving aan van de dingen die U van ons mag verwachten en wij van U. Onder “Over ons” laten we U graag deelgenoot worden van alle fasen die Stichting PayDutch heeft doorlopen vanaf 2006. Daarnaast ziet U hier hoe U ons kunt bereiken. Indien U vragen heeft, aarzelt U dan niet om ons te contacteren via info@stichtingpaydutch.nl. We beantwoorden Uw vraag dan z.s.m.