Onze
partnerships

Partnerships vanuit onze rol als belangenbehartiger

Stichting PayDutch werkt al jaren samen met diverse business partners in Nederland, Duitsland en België. De meeste partners kennen we al vele jaren. Als onafhankelijk belangenbehartiger van online MKB ondernemers worden wij gezien als een gerespecteerde partner.

Sinds 2015 zijn we de exclusieve partner van Heidelpay. In 2020 werd Heidelpay overgenomen en inmiddels is de rechtsopvolger UNZER E-com de grootste betaaldienstverlener van Europa. 

Als Nederlandse online ondernemer is een contract met een niet-Nederlandse betaaldienstverlener wellicht een moeilijke stap. Wij helpen U bij die stap en faciliteren het volledige aanmeldproces. Daarnaast kunt U via Stichting PayDutch gegarandeerd de beste betaalcondities krijgen.

De bestuursleden van Stichting PayDutch zijn eveneens de bestuursleden van Stichting Betaalkantoor Unzer E-com. Via deze stichting worden uitsluitend iDEAL transacties afgewikkeld voor Duitstalige webshops.

Wilt U meer weten? Informeert U gerust naar de mogelijkheden: info@stichtingpaydutch.nl

We voeren daarnaast white label oplossingen voor geautomatiseerde betaalprocessen (pay-by-mail oplossingen). Eenmalige-, terugkerende- en deelbetalingen, elk type betaalverzoek kan met een link van Pay-by-Mail van Stichting PayDutch worden verstuurd. Dit kan handmatig vanuit het dashboard of, als je gebruikt maakt van onze API-oplossing, volledig geautomatiseerd. 

Tot slot kunt u bij ons terecht voor alle verzekeringen voor online MKB ondernemers, Makkelijk, snel en effectief!

Ons beurs loyalty programma biedt online MKB ondernemers, ongeacht hun omvang, een manier om “hun gezicht te tonen” en actief af te spreken met bestaande én potentiële afnemers. Daarnaast biedt het ondernemers de mogelijkheid collega ondernemers te leren kennen c.q. spreken waardoor synergieën kunnen ontstaan. 

Het Stichting PayDutch lidmaatschap is daarmee een kwaliteitslabel geworden én een absolute waarborg voor effectieve samenwerkingsverbanden. 

Wilt U weten hoe ook U kunt profiteren? We leggen het U graag verder uit.

Scroll to Top